Reactie van een tevreden klant!

Beste Ellen / Sven / dhr. P. Lukassen,

Margot & ik (en natuurlijk onze Daan & Hannah!) zijn uitgesproken tevreden en zeer content met onze Veranda die door jullie zo zorgvuldig geproduceerd en opgeleverd is vandaag oktober 2017, en die wij oprecht respectvol door jullie in twee ‘buiten-dagen’ hebben zien opbouwen in onze achtertuin vanuit jullie werkplaats en ter plekke ‘in het werk’, naar het ontwerp van en met bouwbegeleiding door Peter Zandbergen.
Echt Opmerkelijk en Fantastisch, en voor ons als leken: boven verwachting zo mooi!
Feitelijk is het een “Kunstwerk-In-ZichZelf” geworden waarin legio (staal-)constructieve hoofdbrekens hun opvallend zorgvuldige uitvoering door jullie hebben gevonden en zijn gerealiseerd. Echt: ‘Mijn-Petje-Af’ !
Wij zoeken nog naar benamingen: …. De Vlinder….VlinderSlag…De Zwaluw…’Puber-Vreugd’…Adelaar…WelWillendeWieken… nou ja….
Zo zag ik bijvoorbeeld vanaf de nog open, toen-nog-dicht-te-timmeren-dakvloer de gerealiseerde staalconstructie bovenaan één van de twee imposante dragers aan de achterzijde: keurig gelast en in de menie en (mijn Hemel) wát een aanhechtingen en hoeken vanaf dat punt alleen al; slechts één commentaar: het is puur (brein-brekend) Vakmanschap.
En daarbij: alle complimenten voor jullie open en welwillende en zorgvuldige en (dus zeer) professionele samenwerking met ons.

Mocht je dat wensen dan mag je bovenstaand stukje vermelden op jullie website bij ‘werkstukken’ en als je nog niet genoeg foto’s hebt van het ‘Veranda-werkstuk’ bij ons dan ben je altijd welkom om deze te komen maken: misschien juist leuk voor de website?!
Overigens Sven en vader-Paul van nu 73-jaren oud: mijn complimenten voor de video-weergave van vader-Paul op jullie website!
Treffend en ‘uit-het-leven-gegrepen’ en met Passie.
Zonder Passie: geen Leven.

Hartelijke groeten van,
André van den Brink